Julianastraat 2B

Mill, 5451BP

+31(0)654982644

24/7 Bereikbaar

Ma - Vrij: 9:00 - 17:00

Zaterdag op afspraak

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Algemeen
  De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Nederlandse toernooien van TVGSPORTS
 2. Aanmeld/organisatie kosten
  Aanmeldingen dienen te geschieden met het aanmeldformulier op de site. Na aanmelding ontvangt U een originele rekening van TVGSPORTS, betreffend toernooi. Deze rekening dient U binnen veertien dagen te voldoen. Hebt U voldaan aan de betaling, wordt U team(s) bijgeschreven aan dit toernooi, en bent U zeker van deelname. Niet voldaan wordt U aanmelding uit de administratie verwijderd, en vervalt U aanmelding. Let op aanmeld/organisatie kosten zijn niet restitueerbaar.
 3. Betalingen
  Bij aanmelding voor zowel het toernooi, en of onderkomen, dient U aan de betalingsverplichtingen te voldoen. Bij niet nakomen van betaalverplichtingen houd TVGSPORTS zich het recht voor, de overeenkomst betreft onderkomen en of aanmelding, annuleringskosten in rekening te brengen.
 4. Annuleringen
  Let op, bij alle prijzen betreffende de verblijven (hotels, jeugdherbergen, etc) is geen annulering-/reisverzekering inbegrepen, hiervoor dient U zelf zorg te dragen. Dit geld ook voor annulering van het team voor het toernooi. Boekt U bij ons een accommodatie, zijn de annuleringsregels van toepassing van betreffende lokatie.
 5. Huisregels en borg
  Het verblijf wat U via ons boekt, zijn huisregels van toepassing. Hieraan dient U zich ter aller tijden aan te houden, het onderkomen, deze krijgt U van ons toegezonden. Sommige verblijven vragen een borg, deze dient U ter plaatse te voldoen, bij aankomst, tenzij anders wordt vermeld door ons.
 6. Programma
  TVGSPORTS maaakt de uitwerking van het programma. TVGSPORTS behoud zich het recht voor het programma te wijzigen, indien
  daartoe gegronde redenen bestaan en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het niet of niet volledig uitvoeren van het programma als gevolg van omstandigheden die buiten haar macht liggen.
 7. Foto/Film matriaal
  U gaat er mee akkoord, dat foto’s en filmopnames, die tijdens het toernooi genomen worden, gebruikt kunnen worden voor publicatie/marketing voor het toernooi en tvgsports.
 8. Aansprakelijkheid
  Zorg ervoor dat u zeker weet dat alle spelers van uw team zijn verzekerd op en langs de velden en in verblijven. TVGSPORTS neemt geen enkel verantwoordelijkheid inzake blessures, ziektes, diefstal of beschadigingen van eigendommen en/of personen. TVGSPORTS is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor financiële schade welke kan ontstaan zijn door oorlog, stakingen, wegblokkades, of andere acties van de (lokale) autoriteiten, en/of gewelddadige acties van personen.
 9. Uitsluiting van deelneming
  Vernielingen of gewelddadige handelingen zullen worden gemeld aan de politie. TVGSPORTS zal geweld tegen personen of goederen waar enig letsel of schade uit voort vloeit melden bij de politie en (laten) verhalen bij de veroorzaker van het geweld. Indien de veroorzaker hiervan een speler of begeleider van een deelnemend team is zal dit team indien nodig uitgesloten worden van verdere deelname van het toernooi. Indien de veroorzaker hiervan een supporter/ouder is van een deelnemend team wordt deze persoon de verdere toegang, tot het betreffende sportpark waar het incident zich heeft afgespeeld, ontzegd en verwijderd, eventueel met behulp van de politie.
 10. Drank/Eten
  Het is verboden voor de deelnemers/toeschouwers, om zelf alcoholische dranken mee te brengen naar het sportpark, en eigen eten/drank te nuttigen op de daarvoor (overdekte) terrassen van het sportpark. Onder de 18 jaar geen alcohol.
nl_NLNederlands